contact@coffeelagarza.bg
+359 (0) 890 335 373
La Garza Coffee / За нас / История

1950

Историята ни започва през 1950г. Благодарение на Педро Батая, който започва работа в престижната фабрика за печене на кафе Магна в Лейда.

Няколко години по-късно основава компанията Cafes Batalla, в наши дни и в ръцета на неговите наследници прерастнала в Cafe Batalla Group, притежаваща неколко собствени марки кафета и собствена компания за техническа подръжка.

Ние сме най-старата фабрика за кафе в Лейда, рапознаваема компания растяща всеки ден с една единствена цел да доставя нищо друго освен най-доброто кафе.

Производствена база

Разположени в Лейда и Барселона, нашите съоръжения и локацията ни, ни позволява да достигнем до всяка една точка в радиус от 300км. За максимум 90мин.
Седалището ни се намира в Лейда, разполагаме със склад от 3 000 м2, за обслужване на нашите клиенти и нашите национални дилъри.

Администрация

Ние също така разполагаме с офис и магазин в Вилядеканс за обслужване на нашите клиенти, разположени в Барселона, Хирона и Тарагона.
Нашите съоръжения включват класни стаи, в който предлагаме обучение на нашите клиенти и на тези, които се интересуват от сектора на кафето.

error: Content is protected !!