contact@coffeelagarza.bg
+359 (0) 890 335 373
La Garza Coffee / За нас / Нашата мисия

Скай Груп 1 ООД

Информация

Фирма Скай груп 1 ООД е основана от специалисти по маркетинга и рекламата, експерти в областа на кафето, сигурноста и инжинери в оборудването на хранително вкусовата промишленост.

Икономическата обстановка в Източна Еропа, оформи сегменти на нискотарифни и ефтини стоки, както и скъпи по-некачествени стоки за високоплатежен сегмент. Поради ниската култура и познание на пазара, за качеството на стоките се съди в преобладаващата част от случаите по цената!

В областа на еспресо приготвянето на кафе се спекулира с тази особеност.
Основна мисия на Скай Груп 1 ООД е да даде възможност на тези пазари да получат качеството на продукта за съответната реална цена, като наложи тези продукти под марката La Gаrza на испанската фирма производител Grupo Cafes Batalla, която изповядва същата идеология.

La Garza

Сертификати за качество

UNE-EN ISO 9001: 2008

Cafés Batalla са съртифицирани по ISO - UNE-EN ISO 9001: 2008, гарантираш, че изпълняваме изискванията за система за управление на качеството

FLO-CERT

Залагаме на сертифицирани кафета. Бяхме сред първите компании, които получиха лиценз FLO-CERT и етикет Fair-trade

CCPAE

Ние също така сме сертифицирани оператори на Каталонски съвет за екологично земеделско производство

БЕЗ хербициди и БЕЗ пестициди

От 2005 г. ние предлагаме кафе, отглеждано без хербициди или пестициди, закупени на справедлива цена, което насърчава устойчивото развитие на селскостопанското производство

error: Content is protected !!