contact@coffeelagarza.bg
+359 (0) 988 87 01 12

Кафе на зърна

Кафе на зърна La Garza - Classico

La Garza – Classico (1,000 гр)

Едно сливане на Арабика и Робуста, от което получаваме чаша пълна с кремообразна напитка, притежаваща плътност, наситен вкус и деликатен аромат.

Кафе на зърна La Garza - Мока

La Garza – Moka (1,000 гр)

Едно сливане на Арабика и Робуста, от което получаваме чаша пълна с кремообразна напитка притежаваща висока плътност, наситен вкус и деликатен аромат.

Кафе - Grand Espresso

La Garza – Grand Espresso (1,000 гр)

Резултатът от този интересен бленд ни дава деликатността и баланса на кафетата Арабика, съчетани с горчивото докосване на кафетата Робуста, предоставяйки ни силно и завършено кафе.

Кафе - Premium Blend.

La Garza – Premium Blend (1,000 гр)

Съставена от кафета Арабика с чист произход, давайки ни основните характеристики на всяка област, от която са добити, изпечени по специална технология и смесени в правилните пропорции, ни предоставят едно много балансирано и завършено кафе.

Кафе - Original Blend 2KG

La Garza – ORIGINAL BLEND (2,000 гр)

Резултатът от този интересен бленд ни дава деликатността и баланса на кафетата Арабика, съчетани с горчивото докосване на кафетата „Робуста“. предоставяйки ни силно и завършено кафе. Пакетирани са в специални метални контейнери в аргонова среда. Поставят се на мястото на бункера на кафемелачката.

Кафе - Premium Blend 2KG

La Garza – Premium Blend (2,000 гр)

Съставена от кафета Арабика с чист произход, давайки ни основните характеристики на всяка област, от която са добити, изпечени по специална технология и смесени в правилните пропорции, ни предоставят едно много балансирано и завършено кафе с изразено плътност, силен аромат и приятен послевкус. Пакетирани в специални метални контейнери в аргонова среда. Поставят се на мястото на бункера на кафемелачката.

Кафе CAFESIN

CAFESIN (1,000 гр)

Селекция от кафета „Арабика“ с чист произход, Кофеинът е премахнат по е естествени методи с изворна вода, което води до отлично кафе…

Кафе Marfil Vending

Cafe Marfil – Vending (1,000 гр)

Специален бленд от кафета създаден да подчертае плътния вкус и приятен аромат, предоставени ни в чаша силно и кремообразно кафе.

Кафе La Garza - Gourmet

GOURMET 100% Cafe de COLOMBIA (1,000 гр)

Колумбийското кафе е известно, с много характерен вкус и аромат, разпознаващо се навсякъде, като сертифицирано кафе от най-висок клас.

Кафе PuraVida

Cafe Pura Vida (1,000 гр)

Кафета Арабика, отглеждани без синтетични торове, без хербициди или химически пестициди, сертифицирани като биологично земеделие. Елегантно кафе, чист вкус, плътност и лека нотка на цитрусови плодове. Която се съчетава перфектно с останалите атрибути. Много приятен, леко кисел послевкус.

error: Content is protected !!