contact@coffeelagarza.bg
+359 (0) 988 87 01 12

1950

Историята ни започва в началото на миналия век, благодарение на Педро Батая, който започва работа в престижната фабрика за печене на кафе Магна в Лейда.

Няколко години по-късно основава компанията Cafes Batalla, която неговите наследници в наши дни развиват в Cafe Batalla Group, притежаваща няколко собствени марки кафета и чайове, плантации, както и обособен сектор за техническа поддръжка.

Ние сме най-старата фабрика за кафе в Лейда, растяща всеки ден с една единствена цел да доставя нищо друго освен най-доброто кафе.

Производствена база

Разположени в Лейда и Барселона, нашите съоръжения и локацията ни, ни позволява да достигнем до всяка една точка в радиус от 300км. За максимум 90мин.
Седалището ни се намира в Лейда, разполагаме със склад от 3 000 м2, за обслужване на нашите клиенти и нашите национални дилъри.

Администрация

Разполагаме с офис и магазини във Вилядеканс за обслужване на нашите клиенти, разположени в Барселона, Хирона и Тарагона.
Предлагаме обучение на нашите служители, дистрибутори, клиенти и на проявяващите интерес в сектора на кафето, като разполагаме с учебна база, класни стаи и програмни продукти представени от доказани специалисти в бранша.

error: Content is protected !!